KPD přípravek 2. kolo, Čelákovice

17.05.2024 16:38

Druhé kolo se neslo v neustálých změnách v nominovaném týmu. Ještě půl hodiny před odjezdem jsme museli povolat dva mladší sourozence ročníků 2016 a díky nim jsme vyrazili v plném počtu 30 atletů. V týmu jsme vezli i několik dětí, které neměly na svém kontě jediné závody - no, někdy se začít musí :)

Stěrače jely v nejvyšší rychlosti a my jsme se blížili ke stadionu. Rozcvičili jsme se - jako před lety - nahoře na tribuně a vyhlíželi konec deště. Bylo nám jasné, že běh přes překážky tentokráte nebude o rekordech. Skutečně pak přišlo několik pádů, všichni však běh zdárně dokončili. V hodu raketkou se naše výkony pohybovaly v rozmezí takřka dosažených 40 m až 8,5 m u těch nejmladších. Třetí disciplínou byl skok z místa. Na závěr se běžela štafeta 8x 200m.

Výslovně si dovolím zmínit Kubu Hallera (1. místo překy (8 s.), 1. místo raketka (39,86 m) a 2. místo skok z místa (2,12 m). Na překážkách dále zářil Dominik Pačes a Sebastian Pejša, desetinu setiny za nimi Babeta Pejšová a za ní Nela Valešová. Přes 30m hodil Filip Božek (5. místo), 27 m přehodil Václav Štastný, Honza Havlíček a Filip Mráz. Ve skoku z místa se v první dvacítce prosadili Sebastian Pejša, Filip Božek, Tomáš Nosál a Nela Valešová.

Všechny děti se nesmírně snažily a věřím, že s námi rády vyjedou i na příští kolo.... A co nás tam čeká? Hod krikeťákem, dálka, štafeta 8x 50m a běh na 600 m. Šestistovky se nesmíme zaleknout, spousta dětí možná zjistí, že jim delší běhy vyhovují více než sprint. Držte nám tedy v pátek 21. 6. palce !!!

KPD přípravek 2kolo fotky     online.atletika.cz/vysledky/76458

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode