KPD stž 2. kolo, Vlašim

31.05.2024 16:42

V pátek 31. 5. říčanské starší žactvo pokračovalo ve své sezóně soutěží družstev druhým kolem ve Vlašimi. Účast našich žákovských atletů bohužel pro nás byla zklamáním. Pouhých devět dívek a pět chlapců, včetně dvou hostujících z Uhříněvsi, neodpovídá naší členské základně. Kluci, kteří letos nemají ambice na postup do krajského finále, skončili 7. z 11 týmů. Dívky byly znovu 6. z 15 týmů, čímž se jim pátá postupová příčka zase o kousek vzdálila. 

K lepšímu umístění nám nestačily ani výborné individuální výkony těch, kteří na závod dorazili. Žádného přemožitele nenašli Adéla Strnadová na 200 m překážek a Vašek Kadlec v běhu na 800 m. Na pomyslné stupně vítězů se vešli ještě Dorota Švandová (2. místo, 60 m), Ella Macinauerová (3. místo, skok o tyči), Laura Daciu (3. místo, 300 m) a znovu Adéla Strnadová (3. místo, 800 m). Neztratili se ani další, kteří zlepšovali své osobní rekordy a přidávali body na konto svých týmů. 

Další kolo je už za 14 dnů. Nezbývá něž doufat, že ve Staré Boleslavi se ukážeme v důstojněším počtu.

Petr C.

V pátek 31. 5. říčanské starší žactvo pokračovalo ve své sezóně soutěží družstev druhým kolem ve Vlašimi. Účast našich žákovských atletů bohužel pro nás byla zklamáním. Pouhých devět dívek a pět chlapců, včetně dvou

hostujících z Uhříněvsi, neodpovídá naší členské základně. Kluci, kteří letos nemají ambice na postup do krajského finále, skončili 7. z 11 týmů. Dívky byly znovu 6. z 15 týmů, čímž se jim pátá postupová příčka zase o kousek vzdálila. K lepšímu umístění nám nestačily ani výborné individuální výkony těch, kteří na závod dorazili. Žádného přemožitele nenašli Adéla Strnadová na 200 m překážek a Vašek Kadlec v běhu na 800 m. Na pomyslné stupně vítězů se vešli ještě Dorota Švandová (2. místo, 60 m), Ella Macinauerová (3. místo, skok o tyči), Laura Daciu (3. místo, 300 m) a znovu Adéla Strnadová (3. místo, 800 m). Neztratili se ani další, kteří zlepšovali své osobní rekordy a přidávali body na konto svých týmů. Další kolo je už za 14 dnů. Nezbývá něž doufat, že ve Staré Boleslavi se ukážeme v důstojněším počtu.

fotky od Jardy Kafky     online.atletika.cz/vysledky/76575

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode